Retro game heaven

για παιδιά ηλικίας από 8 έως 16-bit.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Toki




Ενα εξαιρετικό retro platform game που είχε κάνει πολλά δάχτυλα να σπάσουν! Είναι το κλασσικό πλέον σενάριο όπου είσαι ένας μαγεμένος γορίλλας που φτύνοντας μπάλλες ενέργειας και φωτιάς απ' το στόμα σου θες να σκοτώσεις τον κακό μάγο Vookimedlo και να σώσεις την πριγκίπισσα Miho. Ερμμ φτύνοντας τον προφανώς. Εντάξει όχι τόσο κλασσικό.


Υπάρχουν πάρα πολλά power-ups όπως λαγοπόδαρα που σας δίνουν έξτρα δύναμη στο άλμα, ρολόγια που προσθέτουν χρόνο (ναι, έχει και χρόνο...), φρουτάκια για bonus, κι ένα κράνος αμερικάνικου football που σε προστατεύει.


O Toki θα πρέπει να ταξιδέψει σε λίμνες γεμάτες λάσπη, απότομα φαράγγια, παγωμένα βουνά και ηφαίστα γεμάτα λάβα, νικώντας όλα τα μεταλλαγμένα πλάσματα του Vookimedlo, μαζί με τους φρουρούς του που είναι τα level bosses.

Kαι μην ξεχνάτε ότι για το 2012 έχει ανακοινωθεί ένα φανταστικό remake... Δείτε τι περιμένουμε απ' το remake... Αριστερά το αυθεντικό screenshot...








Kι εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο απ' το καινούριο!



Κι επειδή έκανα τα μαγικά μου (μουχαχα) όλοι οι φανατικοί του Toki δεν χρειάζεστε ούτε εξομοιωτή ούτε καν να κατεβάσετε κάτι, παίζετε το παιχνίδι κατευθείαν από δω μέσα, απ' τον browser. Τα βελάκια κινούν τον toki, Χ και C για άλμα και... φτύσιμο.

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!





Free Online Flash Games

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons