Retro game heaven

για παιδιά ηλικίας από 8 έως 16-bit.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Loondon

Μερικά παιχνίδια έχουν.... 'κάτι' και ο κύριος σκοπός που έκανα αυτό το blog είναι για όσους το παρακολουθούν να μην πηγαίνουν χαμένα μέσα στις ακριβές παραγωγές και τα τέρατα του Playstation. 

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι το Loondon.

Είναι free και μπορείτε να το παίξετε εξ ολοκλήρου στον browser σας ανεξαρτήτως λειτουργικού.



Η μόνη ζωή που ξέρει ο  Jonah “The Hunch”  είναι στο περιπλανώμενο πανηγύρι του. Μια μέρα ο άνεμος φέρνει κοντά του ένα φυλλάδιο που μιλάει για τα θαύματα του Loondon και τη λαμπρή ζωή του. Αποφασισμένος να τα δει από κοντά ξεκινάει για τη θρυλική πόλη - αλλά με την εμφανή δυσμορφία του πως θα τον δεχτούν οι άλλοι;

Το παιχνίδι είναι ένα γεμάτο τέχνη διαμαντάκι που σκοπό έχει να σε κάνει να σκεφτείς και λίγο. Η τεχνική του σχεδιασμού του μου φαίνεται αριστουργηματική. Ενω ο Jonah και όσοι αλληλεπιδρούν μ αυτόν είναι πολύ λεπτομερώς σχεδιασμένοι, οι υπόλοιποι φαίνονται σαν σιλουέτες. 



Οι γρίφοι του είναι εύκολοι και δε θα προβληματίσουν καν ένα έμπειρο παίχτη. Δεν υπάρχει καν inventory. Το παιχνίδι σε αφήνει ελεύθερο να απολαύσεις την ιστορία του Jonah που κυνηγάει το όνειρο του και τι προκαλεί η εμφάνιση του. Το τέλος δένει με όλη την ιστορία, και είναι συμβατό με το πως ο κόσμος αντιμετωπίζει τον Jonah στο ταξίδι του. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και δείτε το. Μπορείτε να παίξετε όλο το παιχνίδι, free όπως είπα, εδώ:



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons